Mi történik, ha a koronavírus miatt elmaradna a tábor?

A jelenlegi bejelentések alapján a nyári táborok megtarthatóak.

Természetesen, amennyiben változás állna be és vis maior helyzet miatt nem tudunk órát tartani, a befizetett összegek akkor sem vesznek el. Az adott körülményekhez képest egyeztetünk majd arról, hogy milyen módon pótoljunk. Felmerülhet pl. intenzív hét lehetősége egy adott időszakban, vagy a veszélyhelyzet utáni időszakban történő pótlás.

Vegyes életkorú csoportok lesznek?

Igen, mindenhol 3-10 éves korú gyerekeket fogadunk.

A gyerekeket a foglalkozások során differenciáljuk.

Tehát a létszámtól, a jelentkezők összetételétől, korától függően alkotunk kisebb csoportokat a nagy vegyes csoporton belül. Amíg az egyik kiscsoportnak mozgásos foglalkozása lesz, addig a másiknak szókincsfejlesztő társasozós pl. Minden helyszínünk lehetőséget ad a kiscsoportos osztódásra.

A 4 és 6 éves tesók külön csoportba kerülnének, vagy maradhatnak együtt?

Egy nagy vegyes csoporton belül (10-12 fő) differenciáljuk a gyerekeket. A differenciált kiscsoportok során is figyelembe vesszük az egyéni igényeket, tehát ha szeretnéd, hogy a testvérek/barátok kiscsoportosan is együtt maradjanak, akkor ezt természetesen figyelembe vesszük.

A tematika mindig ugyanaz lesz vagy amennyiben több napon, több csoportba is megyünk, akkor más lesz az anyag?

Természetesen lesznek visszatérő elemek, rituálék, melyeket nem lehet elégszer gyakorolni, ismételni, de úgy alakítjuk a programot, hogy ha valaki minden csoportba jönne, akkor sem tudna unatkozni, csak sokkal nagyobb ütemben fejlődni.

Mi a csak az Átriumba mennénk. Ott is lesz a segítő kutya?

Az opcionális programok (jóga, terápiás kutya), melyeket külső „vendégoktatók” bevonásával valósítunk meg, még egyeztetés alatt vannak. Az a szándékunk, hogy minden csoportban legyen 1-2 ilyen alkalom színesítésként. Ez sok külső tényezőtől függ, ezért a változtatás jogát fenntartjuk. Azonban mindent megteszünk azért, hogy a legszínesebb programokkal segítsük és tegyük érdekessé, vonzóvá a gyerekek számára a természetes nyelvi fejlesztést.