Vegyes életkorú csoportok lesznek?

Igen, mindenhol 3-10 éves korú gyerekeket fogadunk.

A gyerekeket a foglalkozások során differenciáljuk.

Tehát a létszámtól, a jelentkezők összetételétől, korától függően alkotunk kisebb csoportokat a nagy vegyes csoporton belül. Amíg az egyik kiscsoportnak mozgásos foglalkozása lesz, addig a másiknak szókincsfejlesztő társasozós pl. Minden helyszínünk lehetőséget ad a kiscsoportos osztódásra.

A 4 és 6 éves tesók külön csoportba kerülnének, vagy maradhatnak együtt?

Egy nagy vegyes csoporton belül (10-12 fő) differenciáljuk a gyerekeket. A differenciált kiscsoportok során is figyelembe vesszük az egyéni igényeket, tehát ha szeretnéd, hogy a testvérek/barátok kiscsoportosan is együtt maradjanak, akkor ezt természetesen figyelembe vesszük.

A tematika mindig ugyanaz lesz vagy amennyiben több napon, több csoportba is megyünk, akkor más lesz az anyag?

Természetesen lesznek visszatérő elemek, rituálék, melyeket nem lehet elégszer gyakorolni, ismételni, de úgy alakítjuk a programot, hogy ha valaki minden csoportba jönne, akkor sem tudna unatkozni, csak sokkal nagyobb ütemben fejlődni.

Minden turnusban lesz segítő kutya?

Az opcionális programok (jóga, terápiás kutya), melyeket külső „vendégoktatók” bevonásával valósítunk meg, még egyeztetés alatt vannak. Az a szándékunk, hogy minden csoportban legyen 1-2 ilyen alkalom színesítésként. Ez sok külső tényezőtől függ, ezért a változtatás jogát fenntartjuk. Azonban mindent megteszünk azért, hogy a legszínesebb programokkal segítsük és tegyük érdekessé, vonzóvá a gyerekek számára a természetes nyelvi fejlesztést.

Mi történik, ha mégsem tud részt venni a gyermekem?

Befizetett díjat kizárólag betegség esetén áll módunkban visszaadni, amennyiben erről orvosi igazolást mutatnak be, legalább 36 órával a tábor megkezdése előtt. Ettől későbbi (igazolt betegség miatti) lemondás esetén a befizetett díj 50%-át áll módunkban visszafizetni, vagy egy későbbi táborturnusban pótolható a részvétel szabad helyek függvényében. Az orvosi igazolás és a betegség miatti lemondás e-mailben küldendő a petitclub@petitclub.hu e-mail címre. Más típusú üzeneteket, telefonhívásokat nem tudunk kezelni a lemondásokkal kapcsolatban.