+36 70 331 4470   1134 Budapest, Váci út 45   petitclub(kukac)petitclub.hu

Francia Gyerekeknek

Élményszerű nyelvátadás

Kiknek ajánljuk?

A Petit Club célja a játékos, tevékenységekbe ágyazott, anyanyelvi környezetben történő francia nyelvátadás, egyénre szabottan, személyes bánásmóddal.
Francia bölcsőde

Családi bölcsőde

20 hónapos - 4 éves korig

Óvodásoknak

3 - 6 éves korig

Kisiskolásoknak

7 éves kortól 12 éves korig

Francia táborok

3 - 12 éves korig

Kik is vagyunk?

A Petit Club megálmodója, alapítója Mussó Zsófia, végzettségét tekintve francia nyelvtanár. Francia nyelvi programunkat 2018-ban amiatt hozta létre, hogy saját gyermekei számára olyan francia közösséget teremtsen, amelyben játékosan, tevékenységekbe ágyazva érzékenyülhetnek a francia nyelv irányába.

A Petit Clubben dolgozó kollégák anyanyelvi francia beszélők, akik legtöbbször magyarul nem is, vagy csak nagyon kicsit értenek, ezzel is motiválva a gyerekeket a francia nyelvhasználatra.

Ti írtátok!

"Imádom ezt a szervezést! Zsófi és csapata lelkiismeretes, klassz témákat vesznek és cuki dalokat tanulnak a gyerekek! Látványos a fejlődés!"
Viki
“Nagyon szeretjük a Petit Club táborokat, mindenkinek szívből ajánlom. Kisfiam az összes nyári táborban és az őszi táborban is részt vett. Az őszi tábor óta minden reggel megkérdezi, hogy a francia táborba megyünk-e és nem örül amikor azt mondom, hogy nem :-).”
Dóra
“Mindenkinek szivbol ajanlom a Petit Club-ot, 4,5 eves kislanyom par honap utan mondatokat mond franciaul, 3-4 dalt elenekel, 12-ig szamol, de ami ennel is fontosabb, fantasztikusan erzi magat, imadja a foglalkozasokat es a pedagogusokat. Nagyon orulok, hogy megtalaltuk ezt a szuper helyet. 💕.”
Anna

Hol találsz minket?

Budapest - XIII. kerület

Budapest - XI. kerület